MASZIRKA-Syogra Wellness Jade-görgős Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3.  Telefon: 20/ 426-11-27

 

 

                    BEMUTATKOZÁS

 

 

Szekeres Anikó vagyok,

a kecskeméti

Syogra Wellness Jade-köves Gerincmasszázs Stúdió

tulajdonosa.

A Maszirka  nevet egy vendégemtől kapta.

 

 

Korábbi magasvérnyomásom és gerincproblémám miatt kerestem alternatív megoldásokat.

Gyermekemet vétlenül érte baleset, ami porckorong sérülést okozott nála, ami

később kizáródott.  Folyamatosan fájdalmai voltak. Mindent kipróbáltunk, de átütő eredményt semmi nem hozott.  A fájdalomcsillapítók viszont fogytak doboz  számra.                                                                                                    

 

Pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt a Természetgyógyász újság egyik 2005 évi számában olvastam, a „Szabaduljunk meg a hátfájástól” cimű cikkben:  A problémával küzdő ortopéd orvostól neurológusig, radiológustól fizioterapeutáig, masszőrtől gyógytornászig vándorol, gyakran minden érezhető eredmény nélkül.” „Nincs olyan ember akinek még soha nem fájt volna a háta, válla, nyaka vagy a dereka. Ezeken a problémákon lehet segíteni, sokkal hatékonyabban, mint gondolnák.”

 

2006-ban kiállításon próbáltam ki a Syogra Jade Masszírozót, s meglepetésemre eltűnt a derékfájásom. Elsőre! Közelebbről megnézve a lehetőséget, úgy tűnt megtaláltam gyermekem fájdalommentességéhez, talán a gyógyulásához vezető utat is!

 

A kizáródott, és az utolsó négy hónapban az elviselhetetlenségig fokozódó fájdalmakat okozó gerincsérve  egy hét alatt vált fájdalommentessé!!, a  napi 40 perces  Syogra gerincmasszázzsal !

Továbbra is használta  az FLP csodálatos termékeit,  melyek a porcok regenerálódásában, az izületi gyulladások megszüntetésében, a folyadék visszapótlásában 100%- os segítséget jelentettek számára!

 

Tudtam, jól választottam, amivel másoknak is segítséget nyújthatok az aktív, fájdalommentes, egészséges élet visszaszerzéséhez! Azóta azt is tudom, hogy a megtartásához is. Ez a módszer igazi elsődleges prevenció mindenki számára!

 

Ez az ágy a kiropraktikával, a folyamatos üzemmódjával, kíméletes, széles görgőivel mindent tud, amire egy gerinc,-  vagy izületi problémás  embernek szüksége van egészsége, munkaképessége, munkabírása, jó közérzete,- hangulata, életkedve visszaszerzéséhez !!

 

ÉLJEN ÖN IS A LEHETŐSÉGGEL!

 

 Kérdezhet E-mail-en: gerinc-maszirka@hotmail.com

 

Az oldal másolása, akár átfogalmazással is, más gerincmasszázst végzők tájékoztatójához, vagy szoróanyagához nem megengedett!

A  fotók a stúdiómban készültek, vagy a Syogra Consulting GmbH tulajdonát képezik, használatuk tilos! Minden jog fenntartva!