MASZIRKA-Syogra Wellness Jade-görgős Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3. Telefon: 20/426-11-27

 

 

INFRAVÖRÖS  SUGÁR

 

„Az infravörös sugár a test, szellem és a lélek jótevője!”

 

Az  élettani  folyamatok  nélkülözhetetlen elemei a fény és a  hő. A tömör JADE-kö-vekbe beépített izzók különleges hőenergiát hoznak létre.

 

Az  infravörös sugárzás  jelentése vörösön túli. A földet érő napsugárzás fele az infravörös tartományba esik. Az emberi szem ezt a sugárzást nem észleli, de bőrünk melegérzetként igen.  A meleg jót tesz és segít a gyógyulásban. Az infravörös sugárzás minden szervünk vérkeringését és a szervezet méregtelenítési teljesítményét fokozza.

 

Az infravörös sugárzás által jótékonyan és ártalmatlanul felmelegített bőr felső rétegé-

ből továbbadódik a mélyebben fekvő rétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább és oszt-

ja szét az egész testben. Így fejti ki gyógyhatását. A méregtelenítési folyamat során a testünk megszabadul a káros anyagoktól, a felesleges zsíroktól, koleszterintől és a nehézfémektől. A meleg javítja a keringést, több oxigén jut a vérkeringésbe, ezzel

csökkenti a szív és érrendszeri panaszokat és a szívinfarktus veszélyét.                           

 

Az infravörös melege tisztítja a bőr pólusait. A bőr újra szabadon lélegezhet, így rugal-masabb, szebb, fiatalosabb lesz. Idősebbeknél alkalmazva a vérkeringés javulása  és a csökkent anyagcsere felgyorsulása révén fiatalosabb külsőt kölcsönöz használata!

 

A bőr megfelelő méregtelenítése hat az idegrendszerre is. A gerinc melletti izmok ellazítása révén sokrétű élettani hatása van, mely segít a stressz leküzdésében.

 

Ezt nevezi a tudomány elsődleges megelőzésnek, azaz prevenciónak. Ez az a tevékenység, amit mindenkinek saját magának kell megtennie egészsége megőrzése érdekében!

 

Az orvostudomány területén régóta sikeresen alkalmazzák, fájdalom, testi bántalmak esetében, ami a keringés és az anyagcsere felgyorsulásának köszönhető.

 

Az infravörös mélymeleget a gyógyításban a következő területeken alkalmazzák:

-izomhuzódások,- bőrbetegségek,- hideg végtagok,- izületi fájdalmak,- izületi  gyulladás,- reuma,- cellulitisz,- asztma,-  allergiák,- köszvény,  sportsérülések, magas,- alacsony vérnyomás,- álmatlanság,- vérellátási zavarok.                                                                                                                                                         Az infravörös  terápiának nem ismertek mellékhatásai!     

                                  

               

„Élvezze nálunk az infravörös melegét,s használja egészségére!”

 

Minden jog fenntartva!!