Maszirka-Syogra Wellness Jade-köves Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3. Telefon: 20/426-11-27

 

A JADE – KŐ ISMERTETÉS

 

 

Két különböző követ a:

Jadeit-et és a Nefrit-et nevezik

J A D E -nak.

 

Nefrit: színe zöldes, vöröses. Ha vasat tartalmaz barnás,                                   

           vöröses színe van.                                            

           Előfordulási helye: Kelet Türkmenisztánban 

Jadeit: nátrium,- és aluminiumszilikát, és az egyéb    

          beépülő anyagok biztosítják változatos színeit:áttetsző,

          fehér, sárga, rózsaszín, viola,  narancs, barna, zöld, de   

          még fekete színben is létezik.

          A gyöngyházfényű ásvány, zöldes-fehér árnyalatokkal,     

          a leggyakrabban előforduló.                              

          Előfordulási helye: Kína, Burma, Tibet, Közép-Ázsia,

          Mexikó, Dél-Amerika.

 

A selymes, gyöngyházfényű ásványt „szerencsehozónak” hívják. A Jade a régmúltban az erény  szimbóluma  volt. 

 

Kínában még ma is ugyanazzal a technikával faragják, mint 3000 évvel ezelőtt. Kínában a kőkorszak óta ismert. Művé -szeti tárgyakat, ékszereket faragnak belőle.  Fegyvereket, szerszámokat is készítettek.  Közép-Amerikában  is  már évezredekkel ezelőtt készültek belőle művészeti tárgyak. A XVI. században Mexikó Spanyol megszállása idején  írták le először gyógyhatását.

 

Régen főleg azok használták fel, akik a lelőhelyeken laktak.  Ma nem túl sokan keresik fel azokat a helyeket ahol fellelhetők ezek a féldrágakövek.

 

A gyógyító kövek fajtájuktól, színüktől függően fejtik ki hatásukat.  A fekete és vörös kövek például az első csakrára vannak hatással:  a gerincoszlop és a vesék életenergiáját,  életerejét erősítik.

A nátriumtól például sárga színű lesz. Ilyenek fordulnak elő: Burmában, Kínában, Guatemalában,  Japánban, USA-ban, Kaliforniában.

Egy nagyobb gyógyító kő egy szoba energiáit is meg tudja változtatni.

 

A Jade által elraktározott energia, a Chi. A nap éltető sugarait szívja magába, ezt nevezik infravörös sugárnak.  Ezt az infra-sugarat bocsátja ki, amikor  felmelegítik.

Ez a sugárzás hasonló hullámhosszúságú (Hz),mint az emberi sejteké. (Ezeket a mérési technikákat, amivel ez mérhető már 15-20 évvel ezelőtt a Fizikai Kutatóintézet Kecskeméten is bemutatta!)

 

A kövek által kibocsátott rezgés arra készteti a rosszul működő  sejteket, hogy jól működjenek. Ezen alapul a bio-rezonanciás kezelés is.

 

A keleti népek az alábbi gyógyhatásokat írják le: anyagcsere, lép, máj, menzesz, migrén, nyakcsigolya, pajzsmirigy, szimpatikus,- és paraszimpatikus idegrendszer, szemek, szív, terhesség, termékenység, vesék, vérkeringés, vitalitás.

Lelki hatásokat is tulajdonítanak neki, mint:

bátorság, egyensúlyban tartás, higgadtság, kifejezőképes-ség, önzetlenség, múlt élet-már láttam élménye, személyi-ség, szeretet képessége.

 

Kínában van a „JADE TEMPLOM”, ami onnan kapta a nevét, hogy a világ legnagyobb Jade-tömbjéből(7m hosszú, 6 m széles és 260 tonna súlyú ) faragták ki az oltár budha szobrát.

 

A Syogra cég a legjobb minőségű ugynevezett XIU-Jadeit féldrágaköveket használja fel ágyaiban, melyek kiemelkedő gyógyhatással rendelkeznek! Ez befolyásolja jó eredményeinket!

 

Az oldal másolása, akár átfogalmazással is, más gerincmasszázst végzők tájékoztató anyagaihoz, szoróanyagához nem megen-gedett!

Minden jog fenntartva!