MASZIRKA-Syogra Wellness Jade-görgős Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3.  Telefon: 20/426-11-27

 

SPA -lábáztatós méregtelenítő

 

 

Szervezetünkben folyamatosan rakódnak le méreganyagok, melyek a természetes  méregtelenítő folyamatok során nem tudnak kiürülni. Évente több kg. Ennek legfőbb oka lehet, hogy nagyon kevés folyadékot fogyasztunk, nem eszünk elegendő rostot. 

 

Ezektől az anyagoktól megszabadulva jobb lesz a közérzetünk, jobban fog működni a szervezet. Vannak nagyon kiváló méregtelenítő teák, melyeket nem mindenki tud használni. Vagy azért nem mert nem  szereti annak izét,  vagy  azért mert életritmusa miatt nem tudja felvállalni a velejáró teendőket.  Félévente lehet a teával méregteleniteni, s egy-egy kúra 25 napig tart. Sok folyadékot kell közben fogyasztani, ami egy sűrűbb vizeletürítéssel jáj.

 

Ennek  a gépi eljárásnak előnye, hogy a szövetekbe lerakódott legrégebbi lerakódásokat képes feloldani, és azonnal kiűríteni a szervezetből. Azért ez is időt vesz igénybe, hiszen kétnaponta meg kell csinálni a 10-12 alkalmas kúrát, azután pedig havonta egyszer  fenn-tartó méregtelenítést végezni.  Itt is fontos a folyadékbevitel, hiszen néhány napig még érezhető a szervezet intezívebb önálló méregtelenítése is.

 

Kivételt képez a bélben larakódott salakanyag, ami egy másik téma.  De erre is meg vannak a jó módszerek, melyekről a stúdióban kérdezhet.

 

A gép működési elve:

Az SPA-Detox méregtelenítő, egy  H- ionban gazdag, azaz elektronban is gazdag antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre. Biokémiai reakcióink folyamán a köztes termék, salakanyag keletkezik. Ezek a salakanyagok  regenerálódnak,  vagy oldódnak fel  a kezelés  hatására.  A H-  ionhoz   kapcsolódó szabadgyökök könnyen  tudnak kiválasztódni, távozni a szervezetből. Így nem fokozzák  tovább  az  öregedést,  fiatalodik a szervezet és a rákképződésnek is gátat szab a méregtelenítő kezelés.

Az SPA méregtelenítő használata során a  lábfürdőben csak negatív  H-ion szabadul fel, átdiffundálnak a bőr rétegein, a vérkeringésbe eljutva semmisítik meg a szabadgyököket. (Ilyenek  a részben oxidálódott salakanyagok az érelmeszesedés plakkjai, és a nehézfém lerakódások is).

 

A nyál vagy a vizelet PH értéke hasonló a vér PH értékéhez, PH-7 semleges. Az ennél kisebb érték savas, a  magasabb lugos közeget mutat.

 

A készülék sarkainak polaritását változtatva a legkülönfélébb salakanyag lerakódásokat tudjuk feloldani és eltávolítani. Vagyis a szervezetet méregteleníteni. Akár több évtizedes lerakódásoktól is megszabadulhatunk.

 

Előfordulhatnak  tünetek: lábfejgörcs, fájdalom a nyakban, alsó végtagban, a sipcsont területén, melyek kb. 20 perc alatt megszünnek.

 

Ártalmas vagy súlyos klinikai reakciókat nem észleletek.

 

A víz színét és a benne lévő üledéket az elektromos áram ionizációs   kölcsönhatása               hozza létre vagyis a modulban fellelhető szemét a vízben és a testben   megtalálható                                    toxinok adják.  A felgyülemlett toxikus anyagok a testben fájdalmat okozhatnak.

 

Fenntebb szó esett a szervezet savas vagy lugos Ph értékéről. Az elsavasodott szervezetet gyorsan lehet lugosítani  az FLP egyik termékével. Kérdezzen, ha panaszai vannak.

 

 

Költsége:  1.500,-Ft/alkalom

10(ideális) alkalmas bérlet:      12.000,- Ft (1.200,- Ft/alkalom)

6 (minimum)alkalmas bérlet:   7.200,- Ft  (1.200,- Ft/alkalom

 

Bejelentkezés: 20/426-11-27 telefonon

 

 

 

A leírt információk az internetes oldalakról származnak, remélhetőleg a szakmai leírás korrekt,mert orvosok, természetgyógyászok írták le akik használják a hasonló vagy ugyanilyen készülékeket.

 

A Stúdióba a német gyártmányú Hydro-Sana elnevezésű készüléket használom. 

Rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

 

Saját tapasztalatomat írom le:

-Én tíz éve rendszeresen méregtelenítek teával. A kezelésekkor a víz meglehetősen tiszta maradt.

A Syogra ággyal tudnék toxinokat is oldani (mivel még azok sem isszák meg a 3 liter vizet, akik megígérik,így nem alkalmazom). Egy oldás után közvetlenül használtam a méregtelenítő gépet és nagyon meglepődtem, mert a víz teljesen megváltozott, sötétebb lett!

-Édesanyámnak is megcsináljuk, aki 86 éves, és ez a kezelés is okozott meglepetést! Az ötödik alkalommal 2-3 cm-es különleges színű felvert tojáhabszerű anyag borította el a víz tetejét. Pontosan nem állíthatom, csak vélelmezem, hogy a kitágult hasi aortából ürülhetett ki az ott lévő 5x6 cm-es vérrög.

Ezen kívül az érszűkületes lába, ami „húzott” teljesen megnyugodott néhány kezelés után. Azóta kéri, hogy csináljuk meg. Jobb lett a közérzete.