MASZIRKA-Syogra Wellness Jade-Görgős Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3. (Bejárat a Katona József u. felől)

 

TAPASZTALATOK

 

„A betegség tudattól a jövőképig”

 


1.

Saját tapasztalatom:

Fiatal korom óta volt lumbágóm, isiászom. Az  első gerincmasszázs után megszünt  a fájdalmam. Ki tudok  egyenesedni, tudok  hanyatt  feküdni anélkül,hogy feszülést éreznék a derekamban.  Egyenes lett a tartásom is.                                       

 

Tényleg élvezhetem a  Szabad mozgás örömét”.


2.

Gyermekem kizáródott porckorongsérve elviselhetetlen fájdalmakat okozott.  Olyan rövid idő alatt lett panaszmentes(egy hét),  hogy alig akartuk elhinni.  Lemondta az előkészített műtétet. Bizakodunk, hogy  soha  nem  kerül rá sor.  A nyaki porckorongsérv a derekában is hat másik elváltozást generált.  Nem  zsibbad a  lába. Fájdalmai elviselhetők. Visszatért életkedve!


3.

Fiatal hölgy egy évig járt  gerincterápiára, hát és derékfájdalmai miatt.   Ő úgy fogalmazott, hogy  valamivel   „döngölték” a  gerincét.  Panaszai  kb.  egy-egy  hétre  megszűntek, de nem múltak el.  Folyamatosan kapta a biztatást, hogy csak türelem!

Stúdiónkban a harmadik gerincmasszírozástól kezdve nem fájt háta.  Az   

ötödik masszírozástól elmúltak deréktáji fájdalmai is!  Azóta nem jöttek vissza a fájdalmak, jól van. Visszatért a jókedve!   Megszépült, és ezt nemcsak én mondom! Látszik!


4.

Fiatal  hölgy  6  éve  tartó  folyamatos  deréktáji fájdalmakkal jött Stúdióba. A 12 masszírozás lejárta után, javasoltam a napi kétszeri  gerincmasszázst követően nagy életminőségbeli változás állt be életébe. A napi   10-12 órás panaszmentesség, a fájdalomcsillapítók elhagyása mellett sokkal több családi  programon  tudott részt venni (van három tüneményes gyermeke!) és elkezdett tanulni, hogyha vissza tud térni a korábbi életéhez, el tudjon indulni az életben megint! Preventív jelleggel jár gerincmasszázsra.  Egy-egy nagyobb  takarítás, nehéz fizikai munka után  extra időpontban is. Kirándulások előtt néhány napig, naponta  2 alkalommal.

Őt már biztosan visszakapta a családja!

Nyolc hónap alatt gerincsérve háromnegyed részben visszahúzodott, mutatta ki az MRI vizsgálat !

5.

Egy hölgy még a legelején azzal jött be, hogy neki  teniszkönyöke  van. El- akartam küldeni, de ő  ragaszkodott a gerincmasszázshoz.  A könyöke alá tettem a „kézi kezelőt”, hogy legalább a  fájdalmait enyhítheti az  Infravörös sugárzás és a Jadekő! Másnapra csökkent a fájdalma, s kb. fele akkora lett a csomója. Bár harmadnap is visszajött, csomója ,már nem volt, s nem is fájt a    

könyöke. Úgy gondolta kell egy ráadás. Megköszönte a segítséget, s azóta

nem láttam  a hölgyet!


6.

Hölgyek akik használják rendszeresen a kézikezelőt, arról számolnak be, hogy fájdalommentes a  menzeszük, beállt a ciklusuk, és az időtartam is normalizálódott.

Az egyik fiatal hölgy, aki mindkét gyermekével nehez maradt terhes, most néhány hónapod gerincmasszázs után gyermeket vár!


7.

Köszvényeseknél  a boka duzzanata és a fájdalom  is megszűnik.                                                           


8.

Csigolya rendellenességgel született hölgy (ezen a területen a gerincvelő  

 is ketté osztódik) esetében kis izgalommal, de mindketten felvállaltuk a

 gerincmasszázst, hiszen neki megtiltották a  kiropraktika alkalmazását.  A 

 Syogra  ágy  finoman végezi a kiropraktikát,  kiméletesen  tereli   „vonalba a

 csigolyákat” . Megszüntek  erős fájdalmai, terhelhetősége megnőtt,

 szivpanaszai  voltak (Kivizsgálva: Nem találtak eltérést!), melyek elmúl-tak,  általános közérzete, hangulata javult. Visszatért életkedve!                                                                                                         


9.

Ötéves gyermek, oxigén-hiánnyal született gyermek, nem lát, ne tud  járni, nem tudja tartani a  fejét, stb… Eleinte sírt, mostmár (10 gerincmasszázs után) jókedélyű, örül amikor megérkezik. Láthatóan szereti és élvezi a masszázst.   

Reméljük, hogy sikerül állapotán változtatni. Minden  javulást,  ezen a weboldalon regisztrálni fogok! (2007.május)

Megj.:Sajnos az anyuka nem hordja a gyermeket, elvitték őssejt beültetésre. Mivel a fonalbeültetésnél javasolják a gerincmasszázst, valószínű, hogy ennek a kezelésnek is lehetne jobb a hatása ha kiegészítenék a gerincmasszázzsal!  (2008.március)


10.

Középkorú hölgynek két, kb. borsónyi myomája volt. 12 gerincmasszázs  után következett kontroll vizsgálatán nem találták ultrahanggal a myomákat.


11.

Egy másik hölgynek a cystája szívódott fel. Lehetne véletlen is hiszen sokszor

maguktól is felszívódhatnak, de bizonyára közrejátszott benne a gerincmasz-

százs is.


12.

Fiatal hölgynek csúnya, nagyhólyagos herpesz alakult ki a száján.  Az kézi-infrás-masszírozót  használta, s  kb. 10 percig.  Estére lelohadtak a  hólyagok, fájdalma is enyhült. Nem tudott visszajönni, de  így is rövidebb idő alatt múlt el a herpesz, mint máskor. Ezt tudja  a gyógyító erejű XIU jadeitkő által kibocsátott infrasugár!


13.

Gerincferdülésesek arról  számolnak  be,  hogy  csökken a hátfájásuk. Jobban 

ki tudják magukat  pihenni, frissen ébrednek. Nagyobb a terhelhetőségük.

Hozzáteszem, hogy az első kezelések nem fájdalommentesek. Többen úgy fogalmaztak az első kezelés után,  úgy érezték, mintha megbotozták” volna őket.

Ahogy helyére kerülnek a csigolyák a fájdalom  is csökkenni fog, hiszen tudjuk, hogy egy 4-fokos eltérés a másik oldalra 30%-al nagyobb terhet jelent.

Akinek ilyen problémája van, kérem gondolkozzon el rajta, melyik  esetet választja?

1. egy hétig tartó erősebb fájdalom az első néhány kezelés alatt, s a további már fájdalmatlan kezelések egy egészségesebb életet teremtenek?

2. vagy egy életen át tartó tompább fájdalom, különféle betegségek kialakulását generálva?


14.

Fiatal hölgy akut pecsípődéssel  jelentkezett. Három 40 perces  gerincmasszázs  után már jól volt.

Azóta többen is jelentkeztek akut becsípődéssel. Akik egy  hét  eltelte után jönnek,  sajnos már nem mondható  el ugyanez a rövid távú eredmény, hanem 4-6 napi, 40 perces gerincmasszázsról van szó. Fontos az idő. Ez olyan mint a megfázások  vagy influenzák esetében, ha  nem kezdjük el  kezelni  őket azonnal,  akkor később már nehezebben érjük el ugyanazt az eredményt.

Aki azonnal jelentkezik a gerincmasszázsra amikor megjelennek a panaszai akár egy alkalom után is panaszmentessé válhat!! Ezt több embernél megtapasztaltuk !!

Választhat:

1.     fizikoterápia, fájdalomcsillapító, izomlazító gyógyszerek,  két hét táppénz és ezek költségei?, vagy

2.     2-3 egymást követő alkalommal 40 perces Maszirka Gerincmasszázs költsége között?


15.

34 éves fiatalember, korábban sportolt „gerincsérv előtti állapotban lábzsibbadással” kereste fel a Stúdiót. A negyedik gerincmasszázs után zsibbadása megszűnt. A gerincmasszázsok között is több száz kilométert vezetett naponta!


16.

Középkorú vállalkozó hölgy   stresszoldás  érdekében jár gerincmasszázsra.  

Azt  mondja minden alkalommal megújjul.  Könnyednek, kipihentnek érzi magát  a gerincmasszázsok után.  Teljesen kikapcsol a munkából a gerincmasszázs alatt.

Az egyik doktornő így fogalmazott: „agymosás”


17.

A középkorú hölgyet gyermeke iratta be, végső elkeseredésében mert a hölgy folyamatosan mondogatta családjának  „öngyilkossági szándékát”.  Valamiért sikerült megszerezni a bizalmát, és eljárt hetente egyszer gerincmasszázsra. Három hónap után elmondhatom, hogy jól van, megnyílt, jókedélyű, beszélget és már nem jut eszébe, hogy el kellene menni erről a világról. Nagyon szerető család veszi körül, az ő figyelmüknek és a „Syogra Jade Masszírozó”-nak köszönhető, hogy itt van köztünk.


18.

Ennek a hölgynek a lánygyermeke pánikbeteg. Azt mondja régebben ideges volt, nagyon könnyen fel tudták bosszantani. Azt vette észre magán, hogy nyugodt és „nem tudják felhúzni”!


19.

Nyugdíjaskorú férfi gerincfájdalmakkal jelentkezett a stúdióban kezelésekre. Később nyílt meg és mesélte el, hogy nemcsak gerince fájdalmas, hanem a talpában teljes érzéskiesés van, zsibbadás kiséretében, egyensúlyérzéke is rossz, a kerékpárral elesik, autót úgy vezet, hogy hallja a motor hangján mikor kell kapcsolnia. Az első kúra után kezdett elmúlni a zsibbadása, majd a másodiknál arról számolt be, hogy ezer hangya mászkál a talpában! Azóta még jobb a helyzet.

Aztán kiderült, hogy egy veseműtét során olyan jól elvágták a deréktáji izmait, hogy a műtét befejezése után összevarrásukra esély sem volt.

 Mivel húz ez az oldal a gerince sinylette meg, ami az egész problémát okozza. Elmondta, hogy ugyan kapott kezeléseket az SZTK-ban, de azok  két éve nem hoztak számára semmilyen javulást!

Ez a Maszirka Gerincmasszázs ugyan hatásos, de ezért meg fizetnie kell!

Nem írom le, de úgye kedves olvasó Ön is érzi/látja, hogy itt is itt van a választás lehetősége!!


21.

A hátamon és a kulcscsontom felsőrészén 10 éve volt egy-egy kb nagybabnyi kemény izomcsomó. A kézimasszőrök azt mondták, hogy ezeket soha, senki nem fogja kimasszírozni. Sajnos akkor erre nem figyeltem oda és nem tudom hány gerincmasszázs után,de eltűnt mind a két csomóm.

Sajnos fiataloknál is előfordulnak az ilyen kemény csomók, orvosok véleménye szerint az „iskolai magas követelménykényszertől” és 4-5 masszázs alatt általában eltűnnek.

Ezért is fontos a gyerekek/fiatalok gerincmasszázsa!!


VEGYE KEZÉBE A SAJÁT ÉLETÉT!

TEGYEN ÉRTE, HOGY EGÉSZSÉGES LEHESSEN,AMÍG NEM KÉSŐ!


 

Ha Önnek van olyan tapasztalata, amiről itt nem esett szó, szívesen közzéteszem, hogy mások is elovashassák tapasztalatát!  Ha másfajta masszázsággyal kapcsolatos tapasztalata van, azt is szívesen várom.

Kérem írja meg mi volt a problémája, hány naponta járt gerincmasszázs és hány alkalom után jött a változás, és pontosan mi volt az.

Köszönöm a támogatást a„hitetlenek” és a „g mindig gondolkodók” érdkében!

E-mail: gerinc-maszirka@hotmail.com

 

 

Az idő nemcsak pénzmegtakarítást, hanem gyors fájdalommentességet is jelent Önnek!

 

MINDEN JOG FENNTARTVA!