„MASZIRKA”-Syogra Wellness Jade-köves Gerincmasszázs Stúdió

Kecskemét, Csongrádi u. 3.  Telefon: 20/426-11-27

 

 

VENDÉGEK ÍRTÁK

Vendégkönyvünkben minden itt leírt tapasztalatot elolvashat

 


1.

Saját tapasztalatom:  Lumbágóm több mint 20 évig állt fenn.  A derékfájdalmam nagyon gyorsan elmúlt. Szabadon, fájdalommentesen tudtam mozgatni a derekam, de amikor a gerincmasszázst végeztem mindig erős fájdalmakat éreztem. Kb. 5-6 hónap után volt először nagyon kellemes a gerincmasszázs. Augusztus 20-án  volt alkalmam megtapasztalni, hogy nyolc órát is tudok állni fájdalmak nélkül!!  Három hétig naponta, azóta hetente egy-két alkalommal csinálok gerincmasszázst magamnak.

Szekeres Anikó


2.

Kedves Anikó!

Több hónapja zsibbadt a bal lábam. A negyedik gerincmasszázs után elmúltak a zsibbadások. Köszönöm, hogy a Stúdiódba járhatok, mert jól érzem magam. Még végig csinálom a 24 napos   programot és utána heti egy alkalommal folytatom tovább a gerincmasszázst. Meg akarom őrizni a visszaszerzett jó közérzetemet.                        Ákos 2006. december 22.


3.

Kné, Anni vagyok!

Hát és vállfájdalmaimmal kerestem fel Anikó Stúdióját a Csongrádi utcában,mert hallottam a lánya komoly balesetéről, és hogy neki is segített a gerincmasszázs.

15 éve vagyok fodrász. Két hétig minden nap jártam gerincmasszázsra, most csak a fenntartó alkalmakat veszem igénybe. Nagyon köszönöm, mert azóta fájdalom nélkül élek! Köszönöm  hogy korrekt tanácsot kaptam. Nagyon jól érzem magam. Azt is észrevettem, hogy sokkal jobban alszom, és a fejfájásaimtól is megszabadultam.                           Anni 2007. február


4.

Próbáltam most nemrég az ágyat Békéscsabán, és iszonyúan :) jól esett! Csak sajnos vissza kellett jönnöm közben Pécsre, mivel itt élek. Nem tudod véletlenül, hogy itt Pécsett hol találok olyan szalont, ahol van Syogra ágy? Szeretnék rendszeresen járni, mivel rengeteget vezetek és szerintem a derékfájásomra jó hatással lenne a rendszeres kezelés.
Köszi a segítségedet! Kriszta


5.

Egy véletlen beszélgetés kapcsán Békéscsabán hallottam egy hölgytől, hogy neki meg eltűnt a myomája Veronika Syogra Stúdiójában. Csak kontrollvizsgálatokra járt miatta, gyógyszert nem kapott és nem is járt más kezelésre. Megszabadult a műtéttől.

Köszönettel: H. Katalin  2007. február


6.

Gerincsérvem már régóta okoz napi fájdalmakat, Sok fájdalomcsillapítót ettem már meg miatta. Sok jóval nem bíztattak, műtétet helyeztek kilátásba, ha rosszabbodik az állapotom. Na ez az amit végképpen nem akartam.

Szkeptikus férfiú lévén nem igazán bíztam ebben a gerincasszázs ágyban, de a feleségem több ismerősétől hallotta, hogy ide menjünk a Csongrádi utcai Stúdióba.

Kellemes, jó hangulatot, nyugalmat árasztó  környezetben fogadott Anikó a stúdió

vezetője.

Eleinte nagyon fájt. Anikó bíztatott, hogy legyek türelmes, a javulás is fájdalommal jár. Mire végére értünk az első kúrának (12 gerincmasszázs) a fájdalmaim csillapodtak, elhagytam a fájdalomcsillapítókat! Kezdett a bizalmam is megjönni, mert ezt eddig semmilyen más természetes és hivatalos kezelésmód nem hozta meg. Én már biztosan igénybe fogom venni a megelőző, karbantartó gerincmasszázsokat, mert olcsóbb megoldásnak találtatott, mint a fájdalomcsillapítók evése! Sőt kipróbáltam a 40 perces gerincmasszázst is, ami nagyon jó hatású volt nálam. Köszönöm, hogy megtalálták ezt a német ágyat, amit a gerincproblémások segítésére tervezett a feltaláló(olvastam az egyik német weboldalon) és, hogy megnyitották Kecskeméten ezt a Stúdiót, és azt is hogy ennyire jó áron nyújtják ezt a szolgáltatást!

P.András  2007.február


7.

Állandó keresztcsonti fájdalmaim miatt figyeltem fel a Stúdió szolgáltatására egy hosszabb kecskeméti tartozkodásom alatt. Orvosként is nehéz elfogadni, amikor azt mondják a kollégák:  „ezzel meg kell tanulnod együtt élni”! Sokféle lehetőséget megpróbáltam, de a balesetem miatti fájdalmak maradtak. A csontkovácsolás ugyan segített, de a fájdalmak kb. két hét után visszatértek.  A Syogra gerincmasszázs nagy meglepetést okozott, mert a negyedik alkalom után elmúltak a fájdalmaim.

A kezeléseket hazatértem után Győrben is tudtam folytatni, mert itt is van kellemes Syogra Stúdió. Egy program után leteszteltem, hogy mikor tér vissza a fájdalom. Három hét telt el fájdalommentesen.  Azóta  rendszeresen járok hetente egyszer a Syogra gerincmasszázsra. Már a családomat is beavattam ebbe. Gyermekeim, mind a hárman nagyon szeretnek járni. Javult az iskolai figyelmük, terhelhetőbbek lettek.  Magam is megtapasztaltam, hogy számottevően javult a hangulatom, az általános  közérzetem.

 Köszönöm, hogy minden figyelmemet a betegeimnek szentelhetem, s nem kell a saját problémámmal foglalkozzam.                                                                                                         Az elmúlt év tapasztalata arra ösztönöz, hogy ajánljam minden kollégámnak a gerincmasszázst, főleg ha olyan stúdiót találnak, mint Anikóé Kecskeméten, ahol a vendég közérzete, nyugalma, mielőbbi fájdalommentessége és egészségének minél előbb történő visszaszerzése  a  fontos.                                                 

Ajánlom  azoknak is , akik szeretnék megőrizni  egészségüket, mert a prevenció lényeges a mai stresszes életünkben.  Köszönöm Anikónak, hogy megadta a győri stúdió elérhetőségét amivel lehetővé vált számomra a kezelések folytatása! Dr.B.Arnold Győr 2007.május


8.

Ha már nagyon fáj mindenem(sokat vezetek), akkor mindig ide vezet az utam, mert 20 perc masszázs után megfiatalodva távozom.                                                          

Csilla 2007.09.18


9.

Kemény fizikai munkát végzek, cukrász vagyok. 10-12 órát állok az asztal mellett. Állandó hátfájásom kezd eltűnni, és feltudom emelni a karjaimat magastartásba, ami eddig csak mellmagasságig ment, hála a masszírozásnak.                                                 Köszönöm: Gné Kati 2007. aug.


10.

Iskolában dolgozom. Sokszor kaptam el a gyerekektől a vírusos fertőzést. Kezelés után mindig visszanyerem az energiámat és már kevesebbet betegeskedem.

Köszönöm: Erika


11.

Erős gerinc fájdalmam (nyak, derék, váll), amivel orvoshoz akartam fordulni, a negyedik kezelés után teljesen megszünt.                                                                      Köszönöm: Juli  2007.okt.15


12.

11 éve tartó erős migrénem miatt jöttem el ide előszőr. A rendszeres masszírozás hatására a vállaimban jelentkező feszültség  teljesen megszűnt. A migrénem, ha jelentkezik a masszírozás után pár órával teljesen elmúlik. Semmilyen gyógyszert nem kell bevennem. Soha ilyen jól még nem éreztem magam életemben. Ráadásul a hajam háromszor olyan dús, mint korábban volt.

Köszönet a Syogrának és persze Szekeres Anikónak, aki rengeteg hasznos dologgal segített és segít ma is, hogy mindig jól érezzem magam.   

G.Kati 2007. okt 22.


13.

Rendszeresen zenélek, s egy hónapja fáj a vállam és a hátam. Orvost kerestem fel, aki kombinált 10 alkalmas injekciós kúrát írt fel, melyből egyet meg is kaptam a vállamba. Feleségem unszolására kerestem fel a Syogra Jade Stúdiót a Csongrádi utcában. Anikó alaposa  kikérdezett, s így derült fény arra, hogy a   bal felkaromban van  egy lóbabnyi izomcsomó. Na ez okozza a bajt mondta!  Anikó kérte, hogy a teljes fájdalommentességig ne zenéljek, ne erőltessem a karom, mert a hátam is ettől a csomótól fáj, s jó lenne a kioldódásig tehermentesíteni. Négy alkalommal voltam gerincmasszázson, amikorra eltűnt a csomó a karomból és elmúlt a hátfájdalmam is.

Igyekeztem mérsékelni a zenélést, de nem tudtam  kihagyni, mégis megszabadultam a fájdalmaimtól és a csomótól is. Köszönetem érte feleségemnek, Dórinak  és Anikónak:              Lajos 2007.okt.


14.

Az elsők között voltam , aki felfedeztem Szekeres Anikó által nyitott Syogra Stúdiót a Csongrádi utcában. 6 és fél év óta tartó gerincsérv okozta mozgáskorlátozottság és fájdalom miatt kezdtem járni. Már a negyedik alkalom sokat segített, aztán a 10. kezelés után már szökdeltem a boldogságtól. Fájdalom nélküli napok, hetek következtek. Mindenkinek ajánlom, mert hamar helyre rak és  sokáig tart a jó hatása. Én tudom, mert minden fizikoterápiás kezelést kipróbáltam előtte és semmi sem hatott ilyen jól. Azóta is jövök rendszeresen, hogy karbantartsam derekamat, ne kerüljön sor műtétre.              

Mné Erika 2007.nov.29.

(Kiegészítés: Erika 2008.áprilisában volt MRI-n, ahol kimutatták, hogy a kizáródott gerincsérve háromnegyed részben visszahúzódott!

Megj.:  Erre mondják az orvosok, hogy ez nem lehetséges, illetve csak nagyon ritka esetben. Üzenem : nálunk ez nem „ritka eset” ! Egyébként is csak az lehetetlen, aminek a korrekt megoldására nem is teszünk erőfeszítéseket!


15.

Egész évben kemény fizikai munkát végzek, erős hát és derékfájdalmam van. Ezért gondoltam, hogy igénybe veszem ezt a szolgáltatást és nagyon megtetszett. Úgy érzem, hogy használt is! Továbbra is igénybe fogom venni.                                              N.László 2007.nov.30.


16.

Az eddig felvett kezelések eredméynesek voltak, meg vagyok elégedve.

V.Imre 2006. december

Megj.: Az Úr parkonson-kórban szenved, nagy amplitudójú mozgásai lecsökkentek remegéssé! A gerincmasszázsok közben felásta a 3000 négyzetméteres kerjüket!


17.

Évek óta ülőmunkát végzek és az utóbbi időben nem tudtam sportolni túl sokat. Még csak pár alkalommal voltam a „maszirkában” de úgy érzem sokkal jobb a közérzetem, a vállaim is kevesebbet fájnak. Mindenkinek jó szívvel fogom ajánlani.Köszönöm:

Aliz 2007. december


18.

Én soha többet nem akarok ennyit szenvedni a fájdalomtól, mert ez nagyon sokat segít, és így nem is fogok ennyit várni a következő kúrára. Köszönöm, hogy itt lehettem és hogy jöhetek, amikor szükségét érzem! Tisztelettel:

Vné Erzsi 2008. január


19.

11 éves kislányomnak 30-fokos gerincferdülése volt, eljöttünk egy kúrát végigcsinálni.

(12 alkalom), ezalatt gyermekem gerince 8-fokot javult.  Az első két alkalom után elmúlt a lábizzadása. Nem fáradt mindig, jókedélyű, könnyebben tanul. Nagyon ajánlom minden gerincferdüléses embernek. Köszönettel:

Annamária 2008.március


20.

Az Anikó által nyitott kis hely nagyon barátságos, kellemes, ellazulást biztosító központ.

Főleg a kedvessége miatt „menekültem be” olykor, amikor 20-30 perc nyugalomra volt szükségem. Kellemes érzést nyújtott, de igazi mély hatását nem tapasztaltam, már komoly gerincproblémám nem is volt eddig. A napokban merőltetés következtében borzasztóan fájt mindkét térdem. Lehajolni, gugolni, lépcsőzni sem tudtam. 1! Kezelés után a jobb térdemből teljesen eltűnt a fájdalom. A bal térdemből sajnos nem, mert kezelés közben lecsúszott a kézikezelő, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget.  Másnap az újbóli gerincmasszázs után a bal térdem is fájdalommentes lett.

Mindenkinek javaslom, megelőzésképpen is, probléma esetén pedig feltétlenül! Mellékhatás-ként a menstruációs görcseim enyhültek, ami nagyon megkönnyítette az életemet. Amikor csak tudok jövök!

F.Dóra 2008.

Megj.: igen, amikor jól működik valami, azt nem is vesszük észre, csak azt ami fáj!


21.

Én még csak kétszer voltam itt az Anikónál, de jólesett a gondoskodása és közvetlen-sége. Kellemes a hangulat, jó a légkör, és a fejfájásomat is elmulasztotta. Köszönöm szépen.

G. 2007. április


22.

Most próbáltam ki a Syogra jadeköves masszírozótágyat. Rendkívül jó és hatásos a gyógyulásban, mert a gerincferdülésből szabadít meg  úgy, hogy helyre igazítja a gerinccsigolyákat és ellazítja a lemerevedett feszes izmokat. Ezt már most az első alkalommal tapasztaltam meg.

Mindenkinek ajánlom ezt az ágyat, mert még a lelket is rendbeteszi.

Ildi 2008. junius 26.


23.

68 éves nő vagyok, a korom magáért beszél! 1-2 hónap óta a bal lábam és vállam gyógyszerezés ellenére is folyamatosan fájt. Ekkor elhatároztam, hogy kipróbálom a SYOGRA JADE MASSZÍROZÓT. Kicsit fenntartással kezeltem a dolgot, de amikor kipróbáltam minden kétségem elszállt. Már az első kezelés után a fájdalmam csilla-podott! Most a kezelések befejezése után a fájdalom szinte teljesen megszűnt! Hála a JADE MASSZÍROZÓ-nak, és nem utolsó sorban Anikónak, mert amig a masszírozó a test görcseit, addig Anikó a lélekét oldja! Hála Neki, és köszönet.

Bné 2008. aug.8.


24.

48 éves vagyok, a keresztcsontom fájt, egész nap éreztem. Az első 5 kezelés után nehéz volt feállnom a masszírozó ágyról. A következő 3 kezelésnél felerősödött a fájdalom, s utána elmúlt a fájdalom. A 9-12. kezelésnél már nem volt semmilyen panaszom. Érdekes menete volt.

Mné Ili 2008. 09.02.


25.

Derék és gerincproblémám miatt vettem igénybe a masszázságyat. Már az 5-ik alkalomnál éreztem, hogy problémámon fog segíteni, fájdalmaim megszüntek, sőt járóbot segítsége nélkül tudok már közlekedni. Köszönet mindenért:

H.Áné 2008. október

Megj.: a hölgynek mindkét térdében protézis van, melyek rossz tartás eredményeztek, s fájdalmai miatt szabályosan hét-rét görnyedve közlekedett


26.

Gyermekkoromban rossz gödrös ágyam volt. 16 évesen  szembesültem azzal, hogy  fizikai munkát (emelés) csak korlátozottan tudok végezni, a rossz gerincem miatt.

Fájt a derekam. Végül egy jó ágy segített abban,  hogyha nem erőltetem a derekam, nem fáj.

Ez a masszázs segít abban, hogy aggodalom nélkül emelhessek, cipelhessek, fát vághassak. Nem fáj. Végre!  Teljesebb férfinak érzem magam, hogy dolgozhatok a házam körül.

Sz. Zoltán 2008. december